Lillasyster 11 år!


förhållanden....

Jag har fått många frågor om hur jag och min kille har lyckats vara ihop i 2 år och hur vi har stått ut med varandra. Varför har vi inte gjort slut över ett bråk? Ja som sagt, kan ju säga att när vi bråkar så brukar vi oftast sätta oss ner och reda ut saker och ting istället för att be varandra dra åt helvete och göra slut, det är ju även inte ett roligt sätt att göra slut på, right?

Vårat förhållande har inte heller varit helt och hållet troget (i det fallet har det varit mitt fel så anklaga inte johan för nåt) det har varit väldigt nära på att ta slut pga det men som allt annat så satte vi oss ner en hel kväll/natt och pratade om det, vi pratade om allt som hade hänt mellan mig och den andra killen. Vi pratade även om hur jag kände mig och hur johan kände sig. Då kommer frågan "Varför gjorde jag det? varför gjorde inte johan slut?"

För det första så har ju inte alla med att göra varför jag gjorde det men det hade hänt saker mellan mig och johan just då, vi var båda väldigt sura på varandra hela tiden och jag vet att detta är fel men jag sökte väl tröst och det blev hos en annan kille. En kille som verkligen inte var lämplig till att "trösta" mig och det gjorde så att allt förändrades, skolan, fritiden, kompisar, precis allt! Johan blev givetvis väldigt sårad när han fick reda på detta men ville ändå inte göra slut, han ville sätta sig ner och prata med mig, först och främst om varför det hände så att han inte tog förhastade slutsatser. Vi pratade och redde ut det med tiden, vi kämpade igenom flera månader och det blir med tiden bättre och bättre, visst, det sitter ju kvar i huvudet men det är ingen som stör sig på det längre. Och visst, vissa tycker att om man är otrogen så förtjänar man inte att ha en kille, men faktiskt så beror det helt och hållet på vad som har hänt innan. Jag sa också det att jag aldrig i hela mitt liv skulle vara det men när jag kom i det tillfället så var det en helt annan sak, man ser på det ur ett annat perspektiv. Det är fortfarande inte okej att vara det så det är inget råd men tycker att folk ska ta reda på saker och ting först innan dom börjar döma andra. Alla gör misstag.

Jag har frågat johan måga gånger varför han inte gjorde slut men det enda svaret är " för jag älskar dig, du kan göra många misstag precis som jag men jag älskar dig fortfarande"

Vi har ända sen första början kämpat för vårat förhållande och för att allt ska gå ihop med skola, kompisar osv. Vi hade det lite kämpigt ett tag med att vi var för mycket med varandra. Jag erkänner att det var väldigt mycket men det var ju vad jag ville, jag ville spendera all tid i världen med min kille och det var precis vad jag gjorde.

Nu får man även höra från folk i skolan att dom tror att vi är med varandra 24/7. Det är vi verkligen inte! vi är med varandra max 1 gång i veckan och det är på en helg, vi är oftast med varandra lördag-söndag och inget mer. Självklart pratar vi i telefon men det är väl inget illa?

Mitt förslag till er som har frågat oss och som fortfarande undrar är att istället för att stå och skrika på varandra, sätt er istället ner och prata om det, även om ni bara vill döda varandra det tillfället. Men ingenting löser sig ju om ni gör slut? Och döm inte den andra personen innan du har tagit reda på vad som verkligen har hänt.
Jag vill bara säga att jag har haft en riktig tur som har fått johan, som är så otroligt snäll och underbar, som verkligen bryr sig om mig. Jag önskar att alla tjejer hade en sån kille och sån tur som jag har haft!

blä på skolan

Jaha, skolan idag har väl varit som vanligt, fast denna gången var jag t o m med på idrotten! moahahaha
Så jävla skönt med fredag! på söndag så ska vi fira min lillasyster som fyller 11 år så ska hjälpa mamma i morgon med att förbereda lite, annars ska jag bara ta det lugnt, känner redan att jag är skoltrött och jag vill bara ha lov. Jag taggar redan inför sportlovet! Efter att jag har hjälpt mamma i morgon så drar jag och sover hos min lilla älskling, vilket kommer bli awesome!
pusspuss

we♥it

underbart♥

designer..

Jag har bytt design på bloggen igen och ursäkta mig men jag helt klart SUGER på att fixa min blogg, måste hitta någon som kan..

navelpiercing!

Har äntligen varit och piercat mig med jejja, gjorde inte så ont som jag förväntade mig men ont gjorde det! Otroligt att jag lyckades övertala mamma, men tack så mycket! ♥

sjuk, igen!

Igår så drog jag och johan till gelang och hade det trevligt, lite senare kom jejja och tove vilket gjorde det ännu trevligare :) men som vanligt så ska jag alltid bli sjuk när något roligt händer.. -.- efter ett tag drog jejja och tove och jag, johan och gelang drog igång en film, poppers pingviner som var as grym! Gick upp och la oss efter det och då var bara klockan 11... Låg och frös i ca 1 timme och kände bara hur febern höjdes mer och mer innan jag somnade, tur att man har en sån underbar kille som gör allt för en! konstigt nog när jag vaknade idag så mådde jag jättebra, kände mig inte alls dålig förutom lite värk i halsen, men nu till kvällen börjar febern komma tillbaka.. Får se hur jag mår i morgon, ska ju dansa med skolan så man får väl orka gå på den iaf.
Puss!

gulliplutt!

Bebisarna börjar bli stora nu, men fortfarande så söta!

2 år♥

Helgen spenderades med älskling, firade våran 2 årsdag på gondolino, åkte hem efter det och myste framför tven och åt massa godis. Helt sjukt att det redan har gått två år, vi har gått igenom mycket och det finns nog mycket mer kvar men det klarar vi. Älskar dig!

12 januari, 2012

12 dagar kvar, tagga jejja!

Grattis älskling♥

Jag vet att jag är en dag försenad men datorn var kaputt igår..
Grattis ändå världens finaste!♥

it's like a dream, no end and no beginning.

Nu drar jag till min lilla pärla!
ÄR ÄVEN BÄST PÅ ATT ÖVERTALA! ville bara att ni skulle veta det.
puss!

everybody just have a good time

Hejsan!
Alvin och gänget var lika bra som jag förväntade mig, dom kan ju bara inte vara dåliga :D Efter det så blev det tacos och ikv hade jag tänkt att kolla film, tror jag ska lägga mig rätt tidigt för ska upp tidigt i morgon och dra till stan med mamma, ska även försöka få hem gelang ifrån uppsala (hur nu det kommer gå..) men ska lyckas! ska även lyckas med att få mamma att gå med på att jag piercar mig i naveln... haha det kommer jag säkert inte lyckas med menmen!
Det blev inga kort idag, väntar på snön så att man kan gå ut och ta fina kort på den, annars så kan ju sommaren komma några månader tidigt i år? (a) Det är trots allt 6 januari och det är fortfarande ingen snö, det är mer som höst så denna vintern blir ju inte så lång om det nu blir någon, alltid ett plus! :D

Dags för Alvin och gänget 3, så söta!

myskväll

Gårdagen spenderades med johan, gick till marco polo på kvällen och åt pizza (skräll!) haha men gott var det! åt som sagt inte ens halva pizzan, trots att det var en barnpizza.. -.-
i måndags så gjorde jag en synundersökning så att jag får börja övningsköra och det gick galant! efter det gick jag och tog kort åt mitt ID-kort... hatar att vara med på kort menmen.. Idag så fick man gå upp tidigt (alltså kl 8) för att johan skulle åka på cup, runt kl 1 så gick jag hem till jejja och var där tills 4 tiden någon gång, dagen har hittils varit heeeelt okej, vet inte när jag bloggar igen, har inget att blogga om som sagt.. xd
puss!

nyår

Laddar bara upp 2 bilder av alla 84378437 st jag tog av fyverkerierna xd inte så kul att kolla på så :)
Lite kortfattat om igår: På kvällen satt vi hos johan tills jejja kom då vi drog till dagnys och träffade massa goa människor, kom hem runt 2 på natten och somnade typ direkt, vaknade halv 1 idag och har baaaaara slappat! orkar inte skriva mer ikv men aja, tack för kvällen johan, victor och jejja. puss!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu