sjuk

Allt jag kan säga nu är la att jag inte har gjort så mycket mer än sovit.. Igår natt sov jag 1 timme sedan fick jag åka till akuten och var där i 5 timmar och åka hem utan någon bra förklaring. Sov inte så mycket när jag kom hem och låg bara och skrek p.g.a smärtan. Kunde sova lite bättre inatt men vaknade ungefär varannan timme. Har inte sovit någonting under dagen idag, febern har gått bort, väntar bara på att natten kommer och jag ska sova igen. Har gått ner 3 kg på 2 dagar och får säkert höra massa tjat från lärare, skolsköterska och läkare igen. YES!

Here in heaven.

I must be strong
and carry on
cause i know i don't belong, here in heaven.
~ Eric Clapton

Blääääääää :D

Har som ni ser, skaffat mig en ny design.. väldigt rosa :o haha men shit the same, orkar inte ändra och hålla på men ville att den skulle bli ljusare.
Idag har jag suttit och sytt typ hela dagen, inte det roligaste man kan komma på precis..
Annars har jag varit i skolan, intressant va? :D
och om den nya designen inte kommer upp för er så uppdatera sidan bara, det brukar funka (y)
har inget annat att skriva idag så chiao!

Love is all around us.

Hejsan!
Kan börja med att säga FY FAN VAD JAG HATAR LG! och jag skiter i om han skulle få se detta för jag är så jävla trött på den gubben, det är inte meningen att ni ska läsa detta men måste få skriva av mina känslor, är så jävla förbannad! Det är inte bara jag i klassen som hatar honom, han borde fan inte få vara lärare, en lärare favoritserar inte sina elever och det är precis vad han gör, han har typ 5 elever i klassen som han gillar, resten skiter han fullständigt i -.- BÖG!
haha men dagen har väl varit bra annars förutom SO:n då :)
Har suttit hela eftermiddagen och pluggat engelska och svenska, inte så tråkigt som jag trodde att det skulle bli menmen, har inte så mycket att skriva nu så ja, bye!

kattungar asså...

Hejsan!
Idag började skolan och dagen började kanske inte sådär jättebra.. Vi fick nämligen hem en kattunge igår som är väldigt liten och måste sova i sängen brevid mig, vi somnade klockan 11 men jag vaknade igen runt 1 på natten av att den sprang runt i sängen och "bråkade"... Somnade om igen runt 2 tiden och vaknade igen klockan 4, försökte då få henne att sova men det var lönlöst så fick gå upp med henne, det gick inte att gå och lägga sig igen för då började hon skrika och hålla på :o så jag har alltså sovit ca 4 timmar inatt! Helt sjukt, somnade även på SO:n och fick en utskällning vilket jag inte brydde mig ett skit om, hatar so! -.- Kände att sömnen är nog väldigt bra ändå... Nu får hon sova i en egen lite säng inatt, hon får skrika så mycket hon vill! Men hon är ändå sååå himla mysig, det går inte att vara arg på så små saker asså :) Fick ett VG på spanskaprovet vilket gjorde dagen lite bättre ändå :D
I morgon annars så fyller mormor år, har alltså spenderat min eftermiddag till att baka massa saker och det värsta är att jag har prov i morgon klockan halv 4, har inte den blekaste om jag kommer klara det! Men får hoppas på det bästa :)

iloveyou'

Don´t kiss a boy who eyes are black.
He kiss you once and never come´s back.
Don´t kiss a boy who eyes are brown.
He kiss you twice and then live town.
Don´t kiss a boy who eyes are green.
He kiss you once and then finds another queen.
Kiss a boy who eyes are blue.
He kiss you back and then always love you.

piercing!

Hejsan!
I morgon börjar skolan igen, vilket jag inte längtar så mycket till -.-
Asså, jag skulle så jävla gärna vilja ta en navelpiercing, tycker det ser snyggt ut på något sätt :o Men för det första så får jag inte och för det andra, man måste vara smal och ha värsta perfekta kroppen för att det ska passa.. Men snyggt är det iaf! :o

we♥it

Gud vad jag vill att snön ska komma nu, att julen ska komma.. Det är så himla mysigt att sitta inne och titta ut på snön som faller med tända ljus runt sig med den man älskar! Eller att gå ute när det är jättekallt och snön bara faller och det är helt vindstilla när det är mörkt ute. Vintern är egentligen hur mysig som helst, men jag har bara sett det negativa med det :o Och julen, att sitta i soffan med hela släkten och titta på Kalle Anka, eller att äta den goda julmaten och sen vänta på att jultomten kommer, det är alltid lika mysigt och guuuuuuuud vad jag längtar! Har aldrig längtat såhär mycket efter snön som jag gör nu, konstigt.. :o

Christmas ♥

Jag hatar justin bieber! Men denna låten, den är nog den enda bra han har gjort, så himla mycket julkänslor man får när man lyssnar på den asså! :o

love.

I will always love you honey ♥


yeah

Hello!
Äntligen höstlov kan jag ju säga då! Skoldagen i fredags slutade med allsång, hur trevligt som helst om dom där förbannade 6orna inte fanns -.- Menmen, något man får leva med. På kvällen så var det dags för disco som 9a hade fixat, väldigt lyckat tyckte jag! Hängde med johan hem efter det och vi var hemma runt halv 2 någon gång, somnade direkt och dagen efter kunde jag inte gå pga att jag hade så ont i benen.. Fick därför skjuts hem på förmiddagen av johans snälla mamma (a)
Lördagen och söndagen spenderades bara av att ta det allmänt lugnt för på måndagen så skulle man upp kl 8 och göra sig i ordning och dra iväg till ullared! Och konstigt nog så köpte jag nästan ingenting denna gången :o En jacka, plattång, tröja och lite godis.. Nästan imponerad.. Idag (tisdag) så vaknade jag runt 10 och ringde johan och frågade om han ville dra till badet, tänkte att det kunde vara lite mysigt, fick även med victor svensson och victor gelang, väldigt trevligt. Tack för dagen killar! :)
Om någon halvtimme-timme så ska jag gå och lägga mig för i morgon är det upp och vara barnvakt, önska mig lycka till!
Cya!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu