what you wore today - day 10

idag blev det allt jeans, strumpor, en riktigt tjock tröja och en halsduk som man sitter med inomhus! :) kul å veta vad jag har på mig? -.-

your beliefs - day 9

vad jag tror på? iiiiingenting! :d

Jul på liseberg!

eftersom jag sitter och väntar på att johan ska komma hem ifrån sin träning så kan jag ju lika gärna blogga lite om den vanliga vardagen! ska sova hos johan inatt, blir att gå upp tidigt i morgon för vi ska nämligen åka till liseberg med hans familj, kommer bli hur mysigt som helst! det är några miljoner juleljus som är uppsatta, det är nog mest mysigt senare på kvällen sen, men hoppas det blir bra bara :)
denna veckan har gått rätt fort annars, hinner knappt blinka innan det är helg igen känns det som xd
ni får ha det så bra annars, puusss.

a moment - day 8

fotograf : tove beroun
fotograf : någon xd
fotograf : tove beroun
ett minne... det är nog fanimej lussenatta 09! fy fan vad kul vi hade, natten innan lusse sov jag över hos jejja, vi kollade på film, och det var nog då vi var ute och sprang i pyjamas mitt i natten i snön? hahah fy fan vad kallt det var, dagen efter hade vi ställt klockan så vi skulle hinna gå upp och äta och sen dra till odenhallen för att kolla på när alla spelade innebandy, satt där ett tag och sen gick vi runt för att kolla alla aktiviteter som fanns att välja på, bland annat zumobrottning, hahah det var rätt kul att kolla på! när vi hade kollat allt det så gick vi tillbaka till bandyn och så frågade johan mig om jag kunde köpa en monster till honom ( vi var inte tsm då) så jag och jejja pallrade oss ner till filmstallet och köpte den där monstern, efter det gick vi raka vägen hem till jejja för att äta och göra oss i ordning och vi var tillbaka igen när discot hade börjat. det var ett jävla håll igång, så kul som jag hade den kvällen, har jag nog aldrig haft xd många minnen, mycket skratt.. haha, om det bara gick att göra om.. exakt samma sak.. men det går tyvärr inte, får tänka tillbaka på det istället. men ni som läser tycker nog inte att det verkade vara nåt speciellt, men det var hur kul som helst!

your best friend - day 7

asså, det är ju bara inte så svårt att lista ut vilka mina bästa vänner är eller? ni som känner mig borde nog veta vilka dom är, pratar rätt mycket om dom. dom ställer upp i alla lägen, dom ser när någonting är fel, dom finns för mig när jag har det jobbigt, dom förlåter mig när jag gjort fel, dom accepterar att jag har ägnat väldigt mycket tid åt min pojkvän och skolan och det är inte alla som gör det.. och jag är väldigt tacksam för att jag har dom. vi har delat många minnen ihop. om vi börjar med tove, jag kommer ihåg när jag började åttagård, alla var jättenyfikna och satt bara och stirrade på mig när jag kom in i klassrummet, alla utom du. du hade själv börjat i den klassen när du gick i tvåan och du visste hur jobbigt det var när alla var så på. vi började inte umgås förän i 4an eller något åt det hållet? vi var verkligen varje dag, jag tror inte det gick en enda dag utan att vi var tillsammans, efter att vi hade vart tillsammans ett tag så började vi prata på riktigt, alltså hur vi har det hemma osv, och vi kom på att vi har jävligt mycket gemensamt :d jaja, vi hade det väldigt kul ihop och jag glömmer aldrig dom dagarna!
om vi fortsätter med yanna, jag och tove hade varit en hel del men helt plötsligt så började vi båda vara med dig istället, helt plötsligt var vi inte med varandra varje dag utan någon av oss var alltid med dig, men vi var aldrig vi tre i början. kommer du ihåg sommarlovet i 5an? haha, när vi åkte till badet 24/7, det är góa minnen det. det var inte förrän i 6an tror jag som alla vi 3 började vara med varandra, och vi hade aldrig haft så kul någonsin som vi hade då! alla filmkvällar och övernattningar.. helt underbart! och under sommarlovet till 8an, kommer du ihåg yanna när du skulle sova hos mig? när vi satt ute på mormors gård och hade det helt galet kul! när vi bara kopplade bort allt det tråkiga som hänt? och du tove? kommer du ihåg när vi åkte med rickard och robin hem? jag vet att du tyckte det var roligt, och jag håller med. allt var kul förutom några detaljer och det håller du nog också med om? och när vi hängde med upp till panka 24/7, så jävla underbart! åka moppe uppe på berget och se ner på falköping i solnedgången, så himla fint!
tänk att vi 3 fortfarande är kompisar, det är helt otroligt..
ni accepterar mig precis som den jag är.
jag älskar er<3

your day - day 6

hallojsan!
min dag har varit lite fram och tillbaka, har ju varit väldigt roliga stunder som man inte har kunnat sluta garva åt men jag har också vart väldigt varm och haft ont i magen. vi hade 2 håltimmar idag, en som vi brukar ha och en som vi hade för att våran hemkunskapslärare var insnöad så hon kunde inte komma idag. palla sitta i en och en halv timme i skolan och göra ingenting för att vänta på att sista lektionen på dagen ska börja? -.- känns inte riktigt värt det.
när jag skulle gå till skolan idag så var det snöstorm så man blåste typ iväg plus att dom inte hade plogat så man kom inte fram, måste gå typ en timme till skolan innan vi börjar för att komma i tid. och det var samma jävla skit väder påvägen hem -.- detta blir ingen kul vecka om det ska hålla på såhär?
men annars har det vart braaa!

your definition of love - day 5

kääääääärlek, är inte det underbart eller? eller, om det går dåligt så kanske man tycker att kärlek är skit, men så fort man har hittat den rätta så är det helt plötsligt bra igen? även om det går dåligt så måste man ju hålla med om att kärlek är underbart, tänk när man är sådär riktigt kär och bara vill hålla om den där söta killen/tjejen som står där borta men man vågar inte för att man inte vet om den gillar en, och när den går förbi en och det pirrar till riktigt mycket i magen, man kan inte jobba på lektionerna för man bara tänker på den. det är underbart, men det kan vara jobbigt ibland, om man inte vågar ta första steget och så. jaja, alla tycker väl som dom vill, men jag tycker att det är bra, nu har ju jag i och för sig det rätt bra när det gäller kärlek, det har ju hållt i snart 11 månader och jag är superlycklig!

what you ate today - day 4

hejsan, haha klockan är 20 över 1 och jag har fortfarande inte ätit, jag sov hos johan i natt och vi vaknade runt halv 11 och då fick vi för oss att ladda ner en film som vi kunde kolla på, så det blev inget ätande för min del men ska nog göra det snart :d långt inlägg! :)

your parents - day 3

mamma, pappa och jag.
mamma ulrika!
mamma som barn.
mormor rita!
mina föräldrar.. ja, min pappa har aldrig funnits i mitt liv, kanske dom 2-3 första åren, men jag kommer inte ihåg honom, när jag var runt 3 så träffade ju mamma stefan och pappa flyttade till stockholm tror jag, han hörde aldrig av sig eller ens försökte ta upp kontakten med mig, han var mer sur över att mamma hade träffat stefan men inte över att han flyttat ifrån sin dotter.. jaja, skit sak samma, nu bor han ändå i london och har försökt ta upp kontakten med mig efter 14 år, men eftersom han inte har brytt sig på 14 år så har inte jag någon lust att bry mig nu heller. min mamma däremot har alltid funnits och ställt upp för mig, eftersom hon träffade stefan när jag var 3 år så är han nu istället mer min pappa, jag kommer bara ihåg saker från och med jag var 4 år men det är suddigt, men i dom minnena finns ju bara stefan med, inte min pappa. det finns en person till i mitt liv som alltid har funnits för mig, jag var ofta hos henne när jag var pytteliten och nu för tiden är jag också väldigt ofta hos henne, det är min mormor. det är inga kompisar eller någon som kan förstå hur jag kan ha så bra kontakt med min mormor, ingen kan förstå att jag är hos henne så ofta och att hon nästan är min andra hands mamma. men nu kanske ni förstår? eller kanske inte, mamma fick mig när hon var 21 och det var tydligen lite för tidigt, därför fick jag ofta vara hos min mormor och det har nästan alltid vart lite så. jag har alltid älskat mormor men jag var också en jävla mammagris, jag skulle helst ha båda samtidigt.. ja, men nu har jag väl berättat lite hur det ligger till med mina föräldrar? haha, det var bara dag 3, nu har jag bara 27 dagar kvar :D

your first love - day 2




eftersom jag lovade er att skriva igår och inte gjorde det så får jag ta 2 stycken idag, har ändå inget att göra xd

min första kärlek, ja, hur ska man tolka det? ska man tolka det som när man gick i 3an och hade en kille som man aldrig nästan kramade eller den man var riktigt kär i och tänker på hela tiden och kramar så fort man ser honom? jag tar nog den jag är riktigt kär i istället. för det första, så trodde jag att jag var riktigt kär när jag gick i 7an? men det var egentligen inte så, eller det var komplicerat. det var inte riktigt som det är nu, jag visste inte vad kärlek var, vad det innebar att vara riktigt jävla kär. men i mitten av 7an, den 14 januari 2010 var den en kille som jag gillade.. men i början var det lite sådär.. vi pratade knappt, tittade inte på varandra eller någonting, men med tiden så kom vi allt närmre och närmre varandra i skolan, och nu, nu är det väl nästan för mycket tycker våra kompisar. nu är vi typ jämt med varandra och allt, men det är han som jag älskar, vi har varit tillsammans i 10 månader nu, det är en rätt lång tid och jag tror, att han är den första riktiga kärleken som verkligen är verklig kärlek, har aldrig kännt såhär för någon förut. hans namn är johan sund men det tror jag nog redan att ni alla hade listat ut :)

introduce yourself - day 1

den 29 februari 1996 (till och med ett skottår) klockan 17:00  föddes en tjej som sedan fick namnet emelie nicole charlotta östman, den tjejen är jag.  jag gissar att efter det var det ett rent helvete för min mamma, varje natt upp tills jag var kanske 1 år skrek jag som fan, jag hade någonting som hade med magen att göra eller nåt. jaja sak samma, när jag var 1 år började jag på dagis, jag tyckte det var jätte kul, mitt första dagis hette mössebergsdagiset, då bodde vi på danska vägen någonstans, men efter något år så flyttade mamma och pappa isär och mamma hittade en ny kille medans pappa flyttade till stockholm, vi flyttade då till en annan lägenhet i stan och jag fick börja dagiet urd istället. när jag var runt 5 år så fick jag en lillasyster som fick namnet pauline. det blev trångt och stefan, mammas dåvarande kille, började leta hus och bara några månader efter det så flyttade vi till en liten skithåla utanför falköping som heter vartofta! då blev det att börja ett nytt dagis igen men jag hittade ännu en gång underbara kompisar som jag kunde vara med. efter bara något år så började jag skolan, jag tyckte att jag var jättestor nu, men när jag såg niorna gå förbi mig i matsalen och i korridoren så förstod jag att jag hade långt kvar, men det gjorde inte mig något då, jag tyckte inte skolan va så himla jobbig, jag hade ju kompisar och rätt korta dagar men när jag tänkte den tanken så gick jag ju i och för sig bara i nollan.. efter 6 år i vartofta så flyttade även mamma och stefan isär, jag tyckte det var jätte tråkigt, efter alla underbara år i vartofta, hade haft jätte roligt med alla mina kompisar och allt men nu, när jag gick i trean så skulle jag, mamma och pauline flytta in till stan igen, jag fick då börja en skola som heter åttagård. jag tyckte det var jätte pinsamt men efter bara en timme i skolan så var alla på mig, dom var så nyfikna och allt, och några veckor senare så var jag en i klassen som om jag hade gått där sen nollan eller nåt, man blev varmt välkommen och det är jag tacksam för. hade underbara lärare och skolan gick jättebra, men sista året på åttagård var det lite pirrigt, man var ledsen och glad samtidigt. vi skulle efter det året flytta till en skola som heter kyrkerörsskolan. ingen ville lämna klassen och under år 6 så kom alla bara närmre och närmre varandra.. när skolavslutningen väl var så var alla typ jätteledsna och ingen ville lämna klassen. när vi efter sommaren väl började på kyrkerör så var det ingen som klagade, alla hade hamnat i bra klasser och nu kan jag bara säga att jag har hamnat i en underbar klass, jätte roliga klasskompisar och allt. ångrar ingenting faktiskt, har fått nya vänner, men har ju fortfarande kvar dom gamla, plus en gullig liten pojkvän ;)

repris ifrån förra bloggen eftersom jag ska fortsätta här!

jag fick se på yannas blogg ( sameoldjennifer.blogg.se ) en liten rolig sak som man kanske kan göra nu i 30 dagar! ni som alltid säger att jag aldrig uppdaterar, nu vet jag ju i alla fall vad jag ska skriva om! men det blir kanske inte bara detta, kan ju hända att jag skriver någon gång om vad jag har gjort under dagen också ;) och någon dag kan jag vara helt upptagen, så jag kommer hoppa över då och då! börjar nog i morgon :)

 

Day 01 – Introduce yourself

Day 02 – Your first love

Day 03 – Your parents

Day 04 – What you ate today

Day 05 – Your definition of love

Day 06 – Your day

Day 07 – Your best friend

Day 08 – A moment

Day 09 – Your beliefs

Day 10 – What you wore today

Day 11 – Your siblings

Day 12 – What’s in your bag

Day 13 – This week

Day 14 – What you wore today

Day 15 – Your dreams

Day 16 – Your first kiss

Day 17 – Your favorite memory

Day 18 – Your favorite birthday

Day 19 – Something you regret

Day 20 – This month

Day 21 – Another moment

Day 22 – Something that upsets you

Day 23 – Something that makes you feel better

Day 24 – Something that makes you cry

Day 25 – A first

Day 26 – Your fears

Day 27 – Your favorite place

Day 28 – Something that you miss

Day 29 – Your aspirations

Day 30 – One last moment


ny blogg...igen (a)

haha hejsan, nu har jag ny blogg, igen.. asså förlåt om ni stör er men det är faktiskt kul att testa på alla olika bloggar! och eftersom typ alla har blogg.se och säger att det är bäst så får man väl testa och förska förstå sig på det.. inte för att jag kan någonting men sak samma, jag lär mig väl! haha, ni får väl känna er välkomna! :D

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu