Gott nytt år!

Nu taggar vi inför kvällen, hoppas man kan få några fina bilder på raketerna i dimman!

you got me feeling like a stalker!

Osminkad och helt nyvaken på bilden!
tog mig ett dopp i plurret idag med mamma och pauline, simmade några längder men inte så många eftersom pauline var med och det var naturligtvist inte roligt xd ska börja med att gå och simma varje fredag nu framöver, måste träna upp min rygg..
Gårdagen spenderades med jejja och sigge, kollade tv, var på stan, åkte till tom i kinnarp och sen vidare till falköping för att äta pizza, riktigt mysig kväll!
I morgon drar jag till johan runt 4 för att handla saker till tacosen som vi ska göra senare sen på kvällen, efter det kommer gelang och jejja över och så blir det lite myskväll innan jag drar ut och fotar alla fina raketer vid 12 slaget, hoppas att jag får minst en bra bild iallafall!
bloggar kanske senare, puss!

SYSTEMKAMERA!


julklappar!


Som sagt, skulle ju blogga lite efter jul!
bild 1: massa gott godis!
bild 2: strumpor och armband
bild 3: kameraväska
bild 4: vantar
bild 5: Lasse Åberg kopp och fat (samlarobjekt!)
bild 6: eltandborste
bild 7: lite smått och gott
bild 8: presentkort
bild 9: almanacka
bild 10: pengar
bild 11: parfym, body lotion, shower gel

och sist men inte minst så fick jag min systemkamera! kommer bilder på den så småningom men det kanske dröjer xd ni kan däremot kanske få några fina bilder på nyår :)

love it!

Har inte bloggat på ett tag men skit samma, kan ju berätta lite vad som har hänt. Inte för att det har hänt så mycket menmen, i fredags spenderade jag kvällen med att baka julkola med mormor, älskar den kolan och har gjort det ända sen jag var liten! På lördagen så slappade jag mest, gjorde sedan i ordning mig inför kvällen och mötte johan, tove och gelang. Vi fortsatte sen mot Oscar och fy fan vad kul det var! Underbart gäng och vill tacka så mycket för kvällen, helt otroligt att man kan ha så kul med folk man aldrig pratar med, men just den kvällen känner man alla! Var hemma halv 2 och vaknade klockan 12 dagen efter, den dagen blev inget annat än en slappdag.. Nu är det skola i 3 dagar sen lov, så otroligt skönt! och detta lovet ska jag utnyttja väl ;D Antagligen så kommer jag inte blogga så mycket men jag bloggar la iaf efter julafton. puss.

juuuuuuuuuuul!

Hellu!
Nu är det bara 3 dagar kvar i skolan sen är det JULLOV! fan vad sköönt!
På min önskelista just nu är det väl navelpiercing och en systemkamera.. haha kan ju bara säga att jag inte kommer få något av det men jag hoppas ändå ;D På fredag så ska jag till johan och fira "lilljulafton" som då är med johan, malin och deras föräldrar, lena, mats och deras barn, kommer bli super duper mysigt! på lördag är det julafton och jag vet inte varför men jag är taggad till 1000, även om jag vet att det inte kommer bli som när man var liten xd på kvällen ska jag till johan sen drar vi på julotta, mysmysmys!

Lucia.

I morgon är det redan luciadags... :o ska vara i skolan halv 8 och kvart över 8 kör det igång! kommer bli as najs :D
Lusse i helgen var inte speciellt roligt, kan ju säga att det var det sämsta jag någonsin varit med om!
Har suttit och pluggat engelska och spanska hela dagen annars och är rätt förberedd inför engelskaprovet i morgon iaf! spanskan får man nog repetera lite :) ska bege mig in mot duschen och sen blir det natti natti för mig :D
puss!

tagga!

Hejsan!
I morgon så är det sista repetitionen inför lucia och jag hoppas att det går bra, tror jag kan alla låtar nu också! :D
På lördag är det lussenatta igen, som vanligt så har våran klass den tråkigaste utklädseln eftersom vi aldrig kommer på nåt xd menmen, det är bandyn som räknas..
På söndag har man blivit bjuden på julbord av johans morfar, så snällt :) och på tisdag är det dags för luciauppträdandet, det kommer bli så mysigt! det är jul om typ 3 veckor och man känner redan julkänslan i skolan!
Satt även och gjorde världens snyggaste bild på bilden, victor svensson hjälpte till och målade det där lila över munnen (a)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu