<3


krya på dig älskling, jag älskar dig <3

god jul!

hejsan på er, idag är det julafton! kan inte fatta att tiden går så fort, herre gud.
igår så var jag hos johan, dom firade något som dom kallar för "lill julafton" dagen innan julafton, med johans fadder lena, hennes kille mats och deras barn ludvig och elias. gud vad mysigt det var! det kändes verkligen som jul ^^
idag så ska jag åka till mormors bror och fira jul med hans familj som vanligt halv 1, ska stanna tills typ halv 6 då jag och pauline ska åka med stefan till tidaholm och fira jul med dom ännu en gång. efter det så ska jag gå på midnattsgudstjänst halv 12 på natten med massa folk och efter det så åker jag med johan hem och sover hos honom, kommer ha fullt upp! haha herre gud :D
god jul på er annars! :D <3

bandy! (y)

hejsan, idag så är det fredag då! gick med steffi till stan efter skolan och kollade julklapp till johan, hoppas han blir nöjd. efter det gick jag hem till johan och nu sitter jag här i hans rum, han stack på träning typ halv 5 och kommer inte hem förrän halv 7 :p får väl roa mig med att sitta vid datorn och kolla film ^^
pusss<3

najsbajs

asså förlåt nu, men jag orkar verkligen inte med den där utmaningen, vet inte vad jag ska skriva längre om alla minnen och sånt xd jag kanske lägger upp något om den när jag har tråkigt eller nåt ;d kan skriva vad jag har gjort under dagarna ist!
i onsdags hade vi vårt sista prov innan jullovet, även det största i 8an, kroppen -.- rätt skönt att ha det avklarat nu, efter allt pluggande! och så hade vi i och för sig styrketest på idrotten, men det kunde man inte plugga på :p när jag vaknade idag så kunde jag inte resa mig ifrån sängen, antingen så har jag sträckt mig eller så har jag bara träningsvärk i ryggen, kan inte böja mig ner eller nåt, mindre kul. annars har det vart en rätt normal dag idag, bara en dag kvar och sen är det helg och sen är det bara en hel måndag kvar innan jullov! :D asgrymt ju!

lussenatta 10!

i går från och med klockan 11 så var det lussenatta, från klockan 11 till 6 på kvällen spelade man innebandy och klockan 9 började discot som höll på till 1, det var grymt kul att se alla släppa loss asså! längtar till nästa år :D
lite bilder ifrån kvällen;
vet inte vad han håller på med då :)
trötta? :D
coolingar :D
hahahaha, kolla in hans muskler!
älskar dig <3
haha, fan vad grymt det var :D
kolla in pontus och alla längst bak, dom dansade verkligen loss :)

this month - day 20

den här månaden har typ precis börjat, men det har varit en väldigt kämpig termin, särskilt nu det sista. väldigt mycket prov, men vad gör det när det är december och snart jul? :D och om två dagar är det lussenatta, ska bli grymt kul det också ^^) ska vara där från och med dom börjar spela bandy på morgonen, kanske dra hem å äta emellan och göra i ordning mig och sen dra dit igen för att gå på discot som håller på till 1 (: och sen är det bara 1-2 veckor kvar tills vi får jullov, det är ju också gött? haha asså jag vet inte vad jag ska skriva mer, men eftersom det snart är jul så passar det ju säkert med en jul låt? (:

something you regret - day 19

en sak som jag ångrar och som sårar rätt mycket det var den där kvällen, vi hade så himla roligt! levde verkligen livet, ingen som hade koll på oss, var helt ensamma.. men med två killar.. dom där två killarna fick en att gå med på att dricka det och det osv, och helt plötsligt så satt man på den där moppen, moppen som en väldigt onykter kille körde, kände honom inte, och han körde hem till sig. jag och min kompis tyckte fortfarande att det var jävligt kul och satt bara där i bak och skrek " vi lever livet!" när vi väl var framme, satte vi oss i soffan, jag och min kompis. vi var helt slut, klockan var nog runt 3 eller något på natten. och så kom dom andra två killarna, dom var väldigt onyktra och osade sprit. en av dom satte sig brevid mig och började hålla på. tillslut sa jag till min kompis " ska vi gå och lägga oss?" meningen var då att jag och min kompis skulle gå och lägga oss i samma säng, jag gick före henne in i rummet och började göra i ordning mig för att sova, jag väntade på min kompis och när hon kom så kom hon med killarna brevid sig, jag la mig i sängen och precis när min kompis skulle lägga sig brevid mig så tränger sig den ene killen före och lägger sig istället brevid mig. när jag kände att det var fel så såg min kompis det på mitt ansiktsuttryck och sa " ska inte du och jag sova i samma säng istället?" och när killen som låg brevid mig hörde det tog han tag i min arm och sa " nej, jag ska sova brevid henne" min kompis accepterade det och gick och la sig i sängen över oss ( det var en våningssäng) med den andra killen. eftersom dom inte såg mig och den där killen längre så började han hålla på med mig, han höll på en hel del, jag tog bort hans hand, vände mig om så jag låg med ryggen emot honom men det hjälpte inte. han sa " ta det lugnt, jag ska inte göra illa dig asså" jag sa " sluta, jag kan inte. jag har pojkvän" han sa " men sak samma, jag säger ingenting till någon" men jag ville ändå inte. antingen så var han väldigt full eller så skyller jag på att han är helt dum i huvudet, för han fattade verkligen inte att jag inte ville. jag sa nej flera gånger men ändå höll han på och helt plötsligt.. ja, jag vände mig om mot honom för att säga till honom och jag hann inte ens blinka förrän han tog en puss. i det tillfället hade jag bara lust att strypa honom, ta livet av mig och hela skiten. allt blev bara värre och värre och det slutade med att jag kom hem gråtandes. alla har frågat mig nu i flera månader/veckor om vad som hände och hur jag kunde göra något sånt här, men ingen har fattat att det inte var jag, alla tror att det är lätt att säga nej och det är det! men det är inte lätt att få den andra att förstå.. jag mår fortfarande dåligt över det men..
dont regret the past.
just learn from it.

your favorite birthday - day 18

asså, alla födelsedagar jag har haft har varit roliga och bra på alla sätt och vis så jag kan inte säga vilket som har varit bäst, har inte velat fira min födelsedag på typ 2 år eller något. haha det är trååkigt! menmen, sånt är livet, bara jag slipper fira det i år också så är jag nöjd! :)

your favorite memory - day 17

asså det går inte att välja ut ett favoritminne, först kom jag att tänka på när vi var ett gäng på badet i skövde, hade så grymt kul men sen ploppade det även upp massa mer, tillexempel första veckan på sommarlovet, då jag å yanna åkte upp till panka med johan, joppe och dahllöf, haha fan vad kul det var. men inte bara det, alla dagar då bara jag å yanna var med varandra, när vi satt i plantis och på ströget 24/7, eller när jag å tove åkte upp till panka hela tiden med rickard och fredrik. eller när bara jag å johan var med varandra, tog det lugnt, och bara myste. eller crousingen eller dom dagarna vi spenderade på donken osv.. jag kan rabbla upp miljarder med saker men asså, det går inte att bara välja ett enda minne, alla minnen jag kommer ihåg, är bara hur underbara som helst!

your first kiss - day 16

min första kyss, jag vet inte riktigt om jag vill komma ihåg den då, men jag räknar bort den och tar den riktigt seriösa.. jag blev tillsammans med en kille, vi pussades och höll på men kysstes? nja, inte efter ett långt tag känns det som xd när det hände så var faktiskt tove, robin, jejja och kyrk med! det ni! haha nejmen, aa och det var på ett såkallat "lan" vet inte om det räknas som ett lan då, men så var det, medans alla kollade på film och det var helt mörkt i rummet så låg jag och johan i sängen, vi hade det verkligen jätte mysigt, tror det var typ 3 veckor för oss då eller nåt? det var helt underbart, en sak man aldrig glömmer. man tappar ju lixom kyssoskulden, haha dah :D men det är en känsla som jag tror att man aldrig kan återfå, asså innan visste man ingenting, och nu vet man ju hur det känns och så, kanske om man blir väldigt kär på nytt och ska kyssa den nya killen första gången? jag vet inte, men det kommer nog inte hända mig på väldigt länge hoppas jag (:

your dreams - day 15

jag har nog egentligen många drömmar. men den drömmen jag mest vill uppleva är nog att bli vuxen, att få vara tillsammans med den man älskar i all evighet, att också kunna skaffa barn med honom, ha ett bra jobb, ett fint hus osv.. man vet ju aldrig om man kommer få uppleva något sånt stort, vad som helst kan hända. olyckor, gå ute en sen kväll helt ensam och helt plötsligt bli överfallen och massa skit. men den drömmen slår jag nästan vad om att alla vill uppleva, tänk er själva. nu är jag ju bara 14 år och kanske inte ska tänka såhär men när vi är vuxna och har barn, först och främst vara med om när de lär sig gå, sen äta sjäva och göra ungefär allt själva och helt plötsligt är dom så stora så dom vill gå ut och inte komma hem förän sent på natten, att behöva sitta hemma och oroa sig för att ens barn ska råka illa ut eftersom att jag kommer komma ihåg hur jag tänkte när jag var 14 och omogen och bara ville ut och göra massa dumt, det är nog så våra föräldrar tänker nu och bara för att dom inte tillåter oss att vara ute till mer än 10-11 ibland så gör dom ju det för att dom är rädda om oss.
eller har jag fel? :)

what you wore today - day 14

hejsan allihopa!
idag tog jag på mig ett par jeans, ett linne och en tjocktröja över det. haha vad ska man skriva mer? :D
men jag kan väl skriva lite om vad jag har gjort idag osv..
igår så skulle jag, steffi, kajsa och yanna kolla på bandy match men eftersom steffi skulle bli lite sen så bestämde vi oss för att jag skulle vänta på henne medans yanna och kajsa gick till matchen, fick vänta längre än vad jag trodde, tror vi kom tillbaka när det bara var 20 minuter kvar av matchen :( och tyvärr förlorade dom med typ 3-4 eller nåt..? jaja, sånt händer väl. efter matchen så väntade vi på johan och när han kom så hängde steffi med mig och johan hem till honom, yanna och kajsa drog på en annan match eller träning eller vad det va :p
hon stannade inte så länge förrän hennes mamma kom och hämtade henne och då satte jag å johan på en film som vi låg och kollade på hela kvällen, hur mysigt som helst! runt halv 12 tror jag att vi gick och la oss.
idag vaknade vi inte förrän klockan halv 11, då gick vi upp och käkade frukost och sen blev det ännu mer film! det är ju as mysigt att kolla på film, och det är nog det vi har gjort hela dagen, typ slappat framför tven, en riktigt gó helg :D

this week - day 13

måndag; en helt vanlig dag, började klockan 8 och slutade 20 över 3.
tisdag; hade svenskaprov det första vi hade på morgonen, sen hade vi 1 timmes håltimma och så hade vi hemkunskap där vi gjorde pizza. det var väl det enda roliga xd
onsdag; vi började som vanligt kvart över 9, hade idrott och denna gången badade vi.
torsdag; började kvart i 9, inget speciellt hände förutom att vi hade spanskaprov, inte kul!
fredag; idag hände inte heller nått speciellt, fick skjuts av johans mamma hem, tack så mycket! :D
det var min vecka det ^^

what´s in your bag? - day 12

what´s in your bag? haha seriöst. menmen, har bara en väska som jag använder ständigt och i den väskan ligger nu so mappen och en borste xd intressant va?? :)

your siblings - day 11



mina syskon, jag har ju bara ett! hon föddes den 25 januari år 2001 och fick namnet Pauline. jag tror att mamma hade hört det på radion och då var det ett rätt ovanligt namn och dom ville att hon skulle heta det. själv var jag 5 år när hon föddes, alltså rätt liten och blev avundsjuk väldigt lätt, det var ju rätt jobbigt när man en gång hade haft mamma för sig själv och helt plötsligt har hon inte tid med mig längre för hon var tvungen att ligga och amma en liten bebis i flera timmar.. i den åldern tror jag nog att jag hatade min lillasyster för att hon hade tagit mamma ifrån mig. hade jag bara vart lite äldre när mamma skaffade pauline så skulle det vart mycket bättre, då hade jag ju lixom fattat att det tar upp väldigt mycket tid med en bebis och jag skulle kunnat klara mig bättre själv. menmen, nu är det väl snarare tvärtom. jag skulle ju lixom inte vilja att pauline gick och dog nu? vi har kanske inte världens bästa kontakt med varandra för att jag är för det mesta i stan hos mormor men vi träffas ju då och då och ibland kan vi vara sams och komma riktigt bra överens men ibland är vi som katt och råtta, hahah det går inte att vara i samma rum xd men hon är ju trotts allt min syster. så nu vet ni vem hon är  ;D

är bara tvungen att lägga ut x'd

Har du tänkt på....?

Att idag lägger man ner mer pengar på bröstförstorningsoperationer och viagra, än man lägger på forskingen om alzheimers. Det innebär att år 2030 kommer det finnas många pensionärsdamer med stora bröst, och gubbar med kraftig erektion, men absolut ingen kommer minnas vad man ska ha dessa saker till...

Och saker som är svåra att säga när man är full...

- oöverträffat 
- innovativ 
- preliminärt
- kvastskaft

Och saker som är VÄLDIGT svåra att säga när man är full...

-
Västkustskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångsätt

Och saker som är stort sett OMÖJLIGA att säga när man är full...

- Tack men jag vill inte ha sex
- Nej, ingen mer sprit för min del
- Ledsen, men du är inte riktigt min typ

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu